urbanjurist the four agreements

The four agreements

  • 19 februari 2021

Time to reread this bad boy.

Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik contracten, documenten of artikelen doorlees. Omdat ik al zoveel werkgerelateerde stukken doorneem, kies ik er in m’n vrije tijd eerder voor om naar muziek te luisteren of een podcast te checken dan dat ik een boek pak. M’n ’to read list’ blijft een mooi voornemen wat ik best jammer vind.

Not anymore damnit!

Ik ga weer een prio maken van het lezen ter ontspanning ende vermaak.

Een van de laatste boeken die ik gelezen heb, is ‘The four agreements’ van Don Miquel Ruiz. Het is al een tijd geleden maar ik weet dat het boek een impact op me had tijdens het lezen.

Ik ga het boek nu bewuster lezen waarbij ik ook per hoofdstuk aantekeningen maak zodat ik de lessen uit het boek beter in me kan opnemen en makkelijker terug kan halen (Thanks 4 the tip @paulcbrunson)

Ik kom erop terug zodra ik het boek weer gelezen heb. Hold me to this peeps!

Urban Bout