Urbanjurist Conway Quote

Lyrics written in braille n*gga, you gotta feel it to understand

  • 21 januari 2021

Mensen die me kennen, weten dat ik best wel anti-social ben als het op social media aankomt (please forgive me for being anti-social).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om toch wat meer van de persoon achter Urbanjurist te laten zien, drop ik zo nu en dan een quote uit een Hip Hop track die ik voel. En mezelf kennende maak ik natuurlijk een koppeling naar m’n interesses op vakgebied (gotzta keep it spicy).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
…. I write my lyrics in braille n*gga, you gotta feel it to understand …. Conway The Machine 2020
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze tekst voel ik omdat het voor mij in muziek draait om emotie. Hierdoor wordt er een andere dimensie aan een track gegeven. Als ik de koppeling maak met mijn dienstverlening kom ik op het volgende uit:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
…. Soms is het zien van de tekst van een contract niet voldoende om tot een goed beeld van je wederpartij te komen …. (read between the lines) …. Urbanjurist 2020
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#conwaythemachine #teksten #citaatvandedag #dutchhiphop #dutchrap #dutchentrepreneur #manager #contract #auteursrecht #merk #roffa #ondernemer #onderneming #blaka #damsko #schrijver #artiest #agga #dutchurban #producer #rotterdamcity #zanger #dutchlabel #muziekproductie #advies #muziek #zzp #zzper #jurist #urbanjurist

Urban Bout