Diensten Urbanjurist

Bekijk 5 belangrijke vragen die door een Contract Scan beantwoord worden

  • 16 april 2021

Ik streef ernaar waarde te bieden aan creatives. 

A creative: anyone who uses his or her imagination or original ideas to create something. 

Of je nu een artiest, schrijver, architect of software ontwikkelaar bent, de rode draad is dat jij je creatieve ideeën transformeert naar een tastbaar product of dienst. Tijdens deze transformatie ontkom je er niet aan om je ideeën met anderen te delen of te gaan samenwerken om je creatie ter wereld te brengen op de manier hoe jij het voor ogen hebt. 

Zie mijn dienstverlening als verschillende checkpoints op de route die je aflegt zodat je je einddoel ongeschonden bereikt.

Regelmatig vertel ik wat meer over mijn dienstverlening zodat helder is voor welke zaken je mij kunt inschakelen. Vandaag zoom ik in op de Contract Scan die ik aanbied als onderdeel van mijn Contractenservice. Hieronder volgen 5 belangrijke vragen die dmv een Contract Scan beantwoord worden: 

 1) Zijn mijn rechten / ideeën wel voldoende beschermd bij het aangaan van een samenwerking?

2) Worden mijn belangen wel goed vertegenwoordigd in dit contract?

3) Zijn de risico’s die ik met deze samenwerking loop wel voldoende afgedekt?

4) Is dit contract geen belemmering voor eventuele side projects?

5) Behoud ik wel controle over mijn eigen (bedrijfs)activiteiten bij het aangaan van de samenwerking?

Voorgaande vragen zijn slechts een greep uit de belangrijke vragen die door middel van een  Contract Scan beantwoord kunnen worden, maar je krijgt een goed beeld van wat de meerwaarde van een Contract Scan is. Meer info via link in bio.

Deel deze post met 1 creative waarvan je denkt dat hij/zij deze info kan gebruiken. Save deze post voor later als je zelf een creative bent.

 

#advies #ondernemer #coaching #ondernemen #mkb #zzp #contract #inspiratie #nederland #tips #ondernemerschap #business #instalawyer #maatwerk #succes #schrijver #mindset #onafhankelijk #adviesopmaat #schrijven #woordkunst #recht #vrouwelijkeondernemer #ondernemendevrouwen #ambitieuzemeisjes #businessbabesnl #urbanjurist

Urban Bout