Vraag een E-Consult aan (Online adviesgesprek)

Vraag een E-Consult aan (online adviesgesprek).

Schakel Urbanjurist op een eenvoudige en efficiënte manier in ongeacht je locatie. Een greep uit de vragen die tijdens een E-Consult gesteld worden:

  • Hoe bescherm ik mijn idee het best?
  • Mijn werk wordt zonder toestemming gebruikt op een website. Hoe pak ik dit het best aan?
  • Ik werk nog niet met Algemene Voorwaarden. Heb ik die nodig?
  • Hoe beoordeel ik welke samenwerking interessant is voor het bereiken van mijn doel?
  • Ik wil mijn samenwerking beëindigen. Hoe stel ik het best mijn rechten veilig?
  • Ik heb een conflict met mijn zakenpartner. Waar heb ik recht op?

Na het boeken van een E-Consult op een voor jou geschikt tijdstip, ontvang je binnen 24 uur een betaal link*. Op het tijdstip van je keuze vindt er een call via Whatsapp plaats waarin je je vraag kunt voorleggen.

Gesprekken duren gemiddeld 30 minuten.

Tijdens het gesprek kan blijken dat er voor een goede beantwoording van je vraag documenten bekeken moeten worden. Je ontvangt dan gelijk tijdens het gesprek een offerte gebaseerd op de documenten waarbij je kunt beslissen of je hiermee akkoord gaat.

* De betaling is de bevestiging van het E-Consult. Betaling kan tot uiterlijk een uur voor het geplande E-Consult plaatsvinden.